Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Eufy's flaggskeppsmodell Robot Vacuum S1 Pro presenterad på IFA

Av Sam Brandhild | Publicerad Sep 06, 2024 12:09
Eufy's flaggskeppsmodell Robot Vacuum S1 Pro presenterad på IFA

På årets IFA-mässa i Berlin, en av världens största teknikmässor, presenterade Anker Innovations sitt senaste tillskott i eufy-serien – eufy Robot Vacuum Omni S1 Pro.

Köp här
Positivt
Negativt

Omni S1 Pro är utrustad med MatrixEye, en teknologi som kombinerar 3D-syn med högupplösta stereopixlar och Lidar-förstärkt kartläggning. Denna teknik gör det möjligt för dammsugaren att undvika föremål som leksaker, kablar och husdjur.

Ny moppfunktion

En av de intressanta funktionerna är den inbyggda 290mm TurboWash rullmoppen, som roterar i en hastighet på 170 RPM med ett tryck på 10N. Denna moppfunktion kan effektivt ta bort envis smuts och fläckar från golvet genom att smutsen följer med moppen och töms i smutstanken. Moppen lyfts automatiskt upp 12mm när den upptäcker en matta, vilket bör säkerställer att textilier inte blir blöta under städningen.

Självrengörande funktioner och effektiv vattenhantering

Omni S1 Pro kommer utrustad med två separata vattenbehållare – en för rent vatten och en för smutsigt vatten. Den självrengörande mekanismen ser till att moppen alltid är ren när den används, vilket förbättrar hygien och städresultatet. Ozngeneratorn, som med hjälp av kranvatten kan generera ozon för en mer grundlig rengöring. Detta säkerställer att både golvet och dammsugarens interna delar hålls fria från bakterier och smuts.

eufy Omni S1 Pro kombinerar nya tekniker med kraftfull prestanda. Med sin 8 000Pa, avancerade kartläggningssystem och självrengörande mopp som är något effektivare än vanliga roterande moppar är det en intressant lösning för den som vill ha en helautomatisk städupplevelse. Produkten förväntas vara tillgänglig på den nordiska marknaden inom de kommande månaderna.