Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Ny kamera från Eufy med nattseende i färg och Apple HSV

Av Sam Brandhild | Publicerad Oct 21, 2024 22:10
Ny kamera från Eufy med nattseende i färg och Apple HSV

Vi har precis skruvat upp Eufy's senaste flaggskeppskamera, eufyCam S3 Pro, som utlovar kristallklar färgvideo även i totalt mörker. Kameran kombinerar avancerad nattseende, radarbaserad rörelsedetektering och en integrerad solpanel för oavbruten drift. Signa upp på vårt nyhetsbrev så får du en notis när testet är klart!

Köp här
Positivt
Negativt

MaxColor Vision™ för tydlig nattvision i färg

EufyCam S3 Pro kommer med MaxColor Vision™-teknologi. Till skillnad från många andra övervakningskameror som endast kan leverera svartvita bilder på natten, erbjuder eufyCam S3 Pro färgbilder även under natten. Detta möjliggörs med en 1/1,8-tums CMOS-sensor, en ljuskänslig F1.0-bländare och en AI-kontrollerad bildsignalprocessor (ISP), vilket tillsammans ger skarpa och detaljerade bilder oavsett ljusförhållanden.

Apple Home Secure Video

EufyCam S3 Pro fungerar med Apple HSV vilket gör att du kan sparra dina filmer i iCloud, perfekt för dig som redan betalar för utrymme. Det är också enligt Apple ett av de mest säkra sätten att spara dina inspelningar på. Nackdelen med Apple HSV är att filmerna endast sparas i 1080p vilket kan kännas lite dumt eftersom kameran spelar in i 4K.

Rörelseaktiverad spotlight för optimal exponering

Kameran är utrustad med en rörelsekänslig spotlight som justeras automatiskt för att undvika överexponering. När spotlighten aktiveras kan ljusstyrkan justeras manuellt via eufy-appen, vilket ger full kontroll över belysningen.

4K-upplösning och 8x zoom

Med en 4K-kamera och 8x digital zoom fångar eufyCam S3 Pro även de minsta detaljerna, exempelvis registreringsskyltar, på upp till tolv meters avstånd. Kamerans diskreta design och förmåga att fungera utan extern ljuskälla gör den svår att upptäcka.

Avancerad rörelsedetektering och solpanelladdning

EufyCam S3 Pro är utrustad med både radar och PIR-sensorer för att minska risken för falsklarm orsakade av naturliga rörelser såsom djur och väderförhållanden. Dessutom har kameran en integrerad solpanel med SolarPlus 2.0-teknologi, vilket ökar effektiviteten med 50 % jämfört med tidigare modeller. Med bara en timmes solljus kan kamerans inbyggda batteri på 13 000 mAh laddas för att hålla upp till ett år.

Tvåvägsljud och lokalt lagrad video

EufyCam S3 Pro är utrustad med två mikrofoner och AI-baserad brusreducering, vilket säkerställer tydlig kommunikation inom åtta meters avstånd. Kamerans lokala lagring innebär också att användarna inte behöver betala några månadsavgifter, och med Homebase S380 kan lagringsutrymmet uppgraderas från 16GB till hela 16TB om du köper till en hårddisk.

Pris och tillgänglighet

EufyCam S3 Pro finns tillgänglig i Sverige från den 17 oktober. Ett paket med två kameror och en Homebase har ett rekommenderat pris från 6 799 SEK, och enskilda kameror kan köpas för 2 999 SEK.

Vårt test görs i denna stund och lanseras inom kort.