Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Roborock lanserar Qrevo S som uppföljare till storsäljaren Qrevo

Av Sam Brandhild | Publicerad Aug 17, 2024 10:08
Roborock lanserar Qrevo S som uppföljare till storsäljaren Qrevo

Roborock utökar sitt sortiment på den svenska marknaden i augusti genom att lansera sin senaste innovation inom robotdammsugningsteknik – Qrevo S. Den nya modellen kombinerar kraftfull prestanda med användarvänliga funktioner och är uppföljaren tii Qrevo som var förra årets storsäljare.

Köp här
Positivt
Negativt

Qrevo S erbjuder en imponerande sugkraft på 7000 Pa och är utrustad med dubbla, lyftbara roterande moppar som effektivt rengör golv med en hastighet på 200 varv per minut. Den multifunktionella dockningsstationen säkerställer hög effektivitet och bekvämlighet. Dockningsstationen är utrustad med självrengöring, lufttorkning, dammtömning och påfyllning av tanken, vilket eliminerar behovet av manuell tömning i upp till sju veckor. Qrevo S har också en trestegstvättprocess för moppen: långsam förtvätt, medelhastighetssköljning och högvarvsspinntorkning.

Med 7000 Pa HyperForce sugkraft och dubbla roterande moppar är Qrevo S idealisk för husdjursägare. Den tar effektivt bort hår och skräp från mattor och golvspringor, samtidigt som den hanterar tuffa fläckar på både släta och ojämna ytor. Mopparna har 30 justerbara nivåer av vattenflöde, vilket möjliggör exakt fuktkontroll för olika golvtyper och förhållanden.

Qrevo S använder strukturerat ljus (3D-skanning) för att enkelt upptäcka och navigera runt hinder i röriga miljöer. Denna teknik gör att dammsugaren smidigt kan manövrera genom svåråtkomliga områden, såsom under stolar och bord. Den identifierar och rekommenderar intelligent dessa platser som 'No-Go Zones,' vilket förhindrar fastkörningar.

Qrevo S kommer att lanseras mellan 6-14 augusti och kommer att finnas tillgänglig för köp hos Elgiganten, NetOnNet och Power i Sverige. Det rekommenderade försäljningspriset är 799 Euro, och lokala priser kommer snart att vara tillgängliga.