Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

Roborock släpper fem nya produkter i samband med sitt 10 års jubileum

Av Sam Brandhild | Publicerad Sep 06, 2024 19:09
Roborock släpper fem nya produkter i samband med sitt 10 års jubileum

Roborock firar sitt 10-årsjubileum på IFA 2024 genom att lansera fem nya städprodukter. Med sitt fokus på innovation och slutanvändaren presenterade Roborock idag tre robotdammsugare, en sladdlös dammsugare och en smart tvätt & tork-maskin.

Köp här
Positivt
Negativt

Roborock Qrevo Curv och Qrevo Edge

Roborock Qrevo Curv och Qrevo Edge introducerar AdaptiLift Chassis, en innovation som gör det möjligt för robotdammsugaren att justera sin höjd upp till 10 mm. Detta, kombinerat med ett Dual Anti-Tangle System och en kraftfull 18 500 Pa HyperForce-sugkraft, ger oöverträffad rengöringseffektivitet på olika golvtyper.

Dessa modeller är även utrustade med FlexiArm-teknik och en dockningsstation som steriliserar mopparna genom en varm tvättfunktion.

Roborock Qrevo Slim: Den tunnaste i sin klass

Roborock Qrevo Slim är branschens tunnaste 3D ToF-navigationsrobotdammsugare, endast 8,2 cm hög. Med avancerad navigering och hinderigenkänning kan denna enhet nå svåråtkomliga platser, som under möbler. Roborock har samarbetat med Infineon och andra partners för att utveckla den den så kallade StarSight Autonomous System. ToF är likt Lidar-tekniken men har andra fördelar som kan passa bättre i hemmaelektronik.

Qrevo Slim är också utrustad med FlexiArm-sidoborste, DuoRoller Riser-borste och en sugkraft på 11 000 Pa. Modellen kommer även med den uppgraderade Multifunktionella Dock 3.0.

Roborock H5: Kraft och precision i ett

Den nya sladdlösa dammsugaren Roborock H5 levererar en kraftfull sugkraft på 158AW, och väger bara 1,82 kilo. Utrustad med avancerad filtrering och nio-cyklon dammseparationsteknik, är Roborock H5 ett kraftpaket. Denna produkt kommer initialt inte att säljas på den nordiska marknaden tyvärr.

Roborock Zeo Lite: Världens Första Zeo-cycle-Teknik

Roborock expanderar inom smarta hem-lösningar med introduktionen av Zeo Lite, men vi här i Sverige får nog vänta ett tag till. En kombinerad tvättmaskin och torktumlare som använder den nya tekniken Zeo-cycle. Denna teknik möjliggör skonsam torkning vid måttliga temperaturer, vilket är särskilt skonsamt för ömtåliga tyger. Maskinen har en kapacitet på 10 kilo för tvätt och 6 kilo för torkning, samt 27 anpassningsbara lägen via Roborock-appen.

Pris och tillgänglighet

Roborock Qrevo Curv, Edge och Slim förväntas lanseras på den nordiska marknaden under 2025. Roborock H5 och Zeo Lite kommer initialt inte att finnas tillgängliga i Norden tyvärr.