Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

SharkNinja presenterar hela 25 nya produkter på IFA 2024

Av Sam Brandhild | Publicerad Sep 06, 2024 19:09
SharkNinja presenterar hela 25 nya produkter på IFA 2024

SharkNinja, ett globalt ledande företag inom hushållsteknologi, gör ett stort avtryck på årets IFA-mässa i Berlin. Företaget, som varit framgångsrikt i EMEA-regionen under det senaste året, lanserade hela 25 nya produkter under sina varumärken Shark och Ninja. Bland produkterna återfinns allt från avancerade kaffemaskiner till robotdammsugare.

Köp här
Positivt
Negativt

Expansion i EMEA och nya produktkategorier

SharkNinja fortsätter att expandera inom EMEA-regionen med målet att stärka sin närvaro och bredda sitt produktsortiment. En av de största nyheterna på IFA 2024 var företagets inträde på marknaden för espresso- och kaffemaskiner i Europa med Ninja Luxe Café-serien. Denna serie erbjuder baristakvalitet för hemmabruk, exakt temperatur- och tryckjustering etc..

SharkNinja visade också upp nya lösningar inom dammsugarkategorin med sin Power Detect-serie. Produkterna är utrustade med sensorer som optimerar städprestandan genom att analysera skräp och golvtyper i realtid. Modeller som Power Detect Upright och Power Detect Cordless Stick är bland nyheterna inom detta segment.

Produkter inom matlagning och dryck

För köksentusiaster utökar SharkNinja sitt sortiment med flera nya produkter, däribland Ninja Foodi 8-in-1 PossibleCooker, en multikokare med en rad funktioner för att underlätta matlagningen. För kaffeälskare presenterade företaget Ninja Sip Perfect, en resemugg som snabbt kyler heta drycker till rätt temperatur.

En annan uppmärksammad lansering är Ninja SLUSHi Frozen Drink Maker, en maskin som gör det möjligt att enkelt skapa slushies hemma, en uppföljning till den populära Ninja CREAMi. Företaget presenterade också Ninja Blast Max Portable Power Pro, en bärbar mixer med flera program för att skapa smoothies och krossa is.

Starka ambitioner framåt

Med sina nya lanseringar på IFA 2024 visar SharkNinja tydligt sina ambitioner att utöka sin närvaro i EMEA-regionen och möta konsumenternas efterfrågan på innovativa hushållsprodukter. Tom Brown, chef för SharkNinja EMEA, uttryckte stor entusiasm över företagets tillväxt och de nya produkternas potential att förbättra vardagen för konsumenter.

För mer information om produkterna och deras tillgänglighet, besök SharkNinjas officiella webbplatser: