Vi använder Google Analytics för att samla in anonymiserad information om besök till vår site. Vi bäddar också in videos från YouTube som kan placera cookies på din dator. Läs mer om informationen vi sparar, cookies och hur du kan välja att avaktivera dessa i vår integritetspolicy.
En oberoende konsumentguide för smarta hem.

SwitchBot lanserar en rad nya produkter på IFA

Av Sam Brandhild | Publicerad Sep 08, 2024 12:09
SwitchBot lanserar en rad nya produkter på IFA

SwitchBot har alltid unika innovationer vilket gör det spännande att se vad de kommer lansera. På IFA mässan i Berlin som hölls denna helg fick vi se ett brett utbud av nya produkter.

Köp här
Positivt
Negativt
SwitchBot's lösning för att kapa gardinen i önskad längd

Justerbar rullgardin

Denna rullgardin går justera exakt till just ditt behov. Med lite verktyg, tålamod och instruktionsvideos kan du relativt enkelt kapa gardinen och få den att passa just ditt fönster. Till kommer även en fjärrkontroll med sladd där du även kan ladda din gardin via usb-c. Det går även att ladda gardinen med solpanel, nackdelen med denna är att den blir synlig när gardinen är i upprullat läge.

SwitchBot Roller Shade går att justera till alla längder mellan 58-185 cm. Gardintyget finns i olika mönster, mörkläggning, UV-skydd och värmeisolering. Du kan styra gardinerna med SwitchBot's app, röstassistenter och fjärrkontroll. Har du SwitchBot's hub får du även integration med Matter.

Robot Vacuum K10+ Pro Combo

En något speciell produkt perfekt för den som bor litet. Denna avancerade 3-in-1 dammsugare kombinerar världens minsta robotdammsugare, en skaftdammsugare och en basstation som tar hand om allt ditt damm i samma behållare. Hela stationen tar inte upp mer än et A4-papper av ditt golv.

Utöver dessa två produkter lanserades även Air Purifier, Air Purifier Table, Wallet Finder Card, Evaporative Humidifier, Meter Pro, Meter Pro och SwitchBot Relay Switch med Matter. Läs mer om alla produkter på SwitchBot's hemsida.